Avoin PERHEKERHO

Aika: 16.10.2019 klo 10:00 - 13:00
Paikka: Putaankatu 2

Avoin PERHEKERHO

 HOX Aika

Perheiden Talo on lasten leikkipaikka ja vanhempien/isovanhempien/hoitajien kohtaamispaikka. Tervetuloa tutustumaan toisiin lapsiperheisiin. Aikuisille juttuseuraa ja lapsille leikkikavereita. Perhekerhoissa mahdollisuus esim. muovailla, askarrella, pelata lautapelejä yms. mukavaa puuhaa/leikkiä lapsille ja vanhemmille. Käytössämme on myös oma piha, jonne voi mennä ulkoilemaan yhdessä. Kerhoissa on lauluhetki, joka alkaa n.klo.11.30. Omat eväät voi ottaa mukaan tai ostaa meiltä pientä välipalaa. Voit tulla ja lähteä itsellesi sopivaan aikaan.

Keittiössä tarjolla kahvia/teetä ja aina jotain purtavaa pientä summaa vastaan. Omia eväitä voi ottaa mukaan, lämmitysmahdollisuus keittiössä (mikroaaltouuni jne.).

Pyrimme kehittämään toimintaamme tarvelähtöisesti, joten otamme mielellämme vastaan uusia kehittämis- ja toimintaideoita!

Perhekerhoissa on klo 11.30 yhteinen lauluhetki ja joka toinen viikko, pariton viikko, Perheiden Talon edessä vierailee Kirjastoauto, jossa satuhetki. Silloin tällöin järjestämme Aamukahvia & asiaa -keskusteluja perheitä askarruttavista teemoista.

Ota yhteyttä halutessasi tämän kautta, puhelimitse (p.040 574 2478 Mervi tai  040 739 8822 Sari ) tai tule käymään.

OLETTE LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA !

Lisätietoja myös p. 040-867 9929 Merja tai tornionperheidentalo@gmail.com