LIIKENNEPUISTO

Aika: 17.6.2020 klo 11:00 - 16:30
Paikka: Seminaarinkatu 22, Tornio

Liikennepuisto avoinna 16.6.-22.7.

 

Liikennepuisto on avoinna poutasäällä tiistaista lauantaihin 16.6.-22.7. klo 11.00-16.30.  Autoilla ajaminen on maksutonta ja ne on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Isommat autot on tarkoitettu huoltajille sekä puiston työntekijöille. Lapset ovat puistossa vanhempien vastuulla.  Puistoon työllistyy 8 nuorta. Sadepäivinä liikennepuisto on kiinni, mutta säätä seurataan ja puisto avataan kun sade loppuu.

Liikennepuistossa toimii myös 4H-yrittäjien, Saran ja Riannan kioski. Tarjolla mm. kahvia,leivonnaisia, limsaa, mehua, karkkia ja jäätelöä. Kioskissa käteismaksu.

 

TURVALLISUUSOHJEITA

 

Myös liikennepuistossa huomioidaan valtakunnalliset koronaohjeistukset. Puistoon saa tulla vain terveenä. Puistossa huolehdimme käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä siivoussuosituksista. Käytössä on käsidesi, koska juoksevaa vettä ei ole. Pyrimme siihen että puistossa ei ole enempää kuin 50 henkilöä kerrallaan. Tämän vuoksi voi olla, että joudumme rajoittamaan puistossaoloaikaa.

Kädet on puhdistettava käsidesillä aina ennen autoilla ajoa. Toivomme, että vanhemmat ovat ohjaajien lisäksi huolehtimassa asiasta. Juomavettä on tarjolla kioskin yhteydessä, mutta sitä jakavat kioskin 4H-yrittäjät. Puistoon voi ottaa mukaan omia juomapulloja ja toki juotavaa on myynnissä myös kioskissa. 

Tänä kesänä merkkaamme myös puiston "sisäänkäynnit" ja keräämme päivittäin tiedot kävijöistä (nimi ja puhelinnumero). Kävijöiden tiedot hävitetään 2 viikon päästä tiedon antamisesta. Tämä on vain varotoimenpide, mikäli ilmenee jotain tiedotettavaa.

Liikennepuistoautoilla ajettaessa on noudatettava liikennesääntöjä ja huomioitava toiset ajajat. Järjestämme autokoulun joka päivä klo 13. Säästä riippuen aika voi muuttua, mutta siitä tiedotetaan erikseen. Autokoulun suorittajat saavat liikennepuiston ajokortin. Autokoulun aikana puiston ajoradalla ei ole muuta ajoa.