AITO-hankkeen ohjausta maahanmuuttaneille

Aika: 3.3.2023 klo 11:00 - 15:00
Paikka: Putaankatu 2

AITO-hankkeen ryhmäohjausta maahanmuuttaneille

Ryhmä kokoontuu Perheiden Talolla perjantaisin klo 10 - 15. Voit tulla kysymään neuvoja ongelmatilanteisiin tai vain oleskelemaan ja juttelemaan ryhmään. Tervetuloa !

 

AITO-HANKE (ESR & STEA) 2021-2023

Aito-hanke (ESR & STEA) 2021-2023 on Toivola-Luotolan Setlementti ry:n hallinnoima ja toiminta-alueena Kemi, Tornio, Tervola, Ylitornio, Simo ja Keminmaa. Hankkeen kohderyhmänä ovat maahanmuuttajaperheet: äidit, isät ja nuoret. Kohderyhmää ovat myös alueen verkostot ja toimijat, jotka kohtaavat työssään maahanmuuttajia.

Tavoitteena on:

  • Alueellisen, tarvelähtöisen ja ratkaisukeskeisen toimintamallin luominen maahanmuuttajaperheiden kotoutumisen, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseksi

  • Maahanmuuttajaperheiden työ- ja toimintakyvyn vahvistaminen

  • Maahanmuuttajaperheiden hyvinvoinnin, osallisuuden ja mielenterveyden edistäminen

Aito – hankkeessa kartoitetaan ja kootaan alueellisia ja seudullisia verkostoja ammattilaisista, jotka kohtaavat maahanmuuttajaperheitä työssään. Yhteistyössä pyritään löytämään uusia toimintamalleja koko perheen kotoutumisen edistämiseksi. Verkostot kokoontuvat 2-3 kertaa vuodessa. Mikäli haluat verkostoon, ole yhteydessä projektipäällikkö Elina Vettenrantaan. Yhteystiedot alla.

Hankkeessa toteutetaan yksilö- ja ryhmänohjausta maahanmuuttajaäideille, isille ja nuorille. Hankkeen toiminnoista tiedotamme hankkeen Facebook sivuilla: 

https://www.facebook.com/Aitohanke

 

Yhteystiedot:

Osoite: Monikulttuurikeskus Mikseri, Lapintie 11-13, 94100 Kemi

Projektipäällikkö: Elina Vettenranta

elina.vettenranta(at)toivola-luotola.fi

p. 0401924323